Over de Graaf

Over de Graaf

Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen, een lekkage die verholpen moet worden, of bent u toe aan een nieuwe vloer en denkt u aan tegels met vloerverwarming?

Dan moet u beslist eens komen kijken bij de Graaf Tegels en Sanitair aan de Dorpsstraat 36 in Castricum.

Al ruim 20 jaar kunt u in steeds wisselende badkameropstellingen compleet met betegelde vloer en wanden zien wat er mogelijk is met de nieuwste tegels, trendy sanitair en badmeubels, aparte kranen en modieuze badkameraccessoires.

Bij ons vindt u een collectie tegels in diverse stijlen, maten en kleuren voor het hele huis.

Onze grote kracht zit in het leveren van een totaalproduct. Dus het meten, ontwerpen, samen met u uitzoeken van de gewenste materialen, en het professioneel uitvoeren van uw project.

Wij nemen uw probleem uit handen en op efficiënte wijze zorgen wij ervoor dat u snel en met weinig rommel in huis van uw nieuwe badkamer, toilet of woonkamervloer kunt genieten.

Met de afmetingen van de ruimte en uw budget kunnen wij u deskundig advies geven in de vele mogelijkheden. Ook kleine bouwkundige aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het vergroten van de badkamer e.d.,  inclusief eventuele aanvraag van vergunning kunnen wij voor u verzorgen. Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakkundig personeel.

U bent van harte welkom in onze showroom!

 


Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek