Badkamer

BADKAMER

Wij verzorgen voor u een op maat ontworpen badkamer, waarin uw eigen ideeën en ons inzicht en vakmanschap worden samengevoegd tot een mooi resultaat.

Ook voor uw kleine badkamer is er een oplossing. Wij zijn sterk in het ontwerpen en uitvoeren van niet alleen praktische, maar ook mooie oplossingen door de onderdelen creatief te situeren en de ruimte optimaal te benutten.
 
Met de keuze van de juiste wand- en vloertegels is het mogelijk de ruimte optisch groter te doen lijken. Een plint van vloertegels bijvoorbeeld zorgt ervoor de vloer optisch vergroot word, langwerpige wandtegels ‘liggend’ verwerkt zorgen ervoor dat de wanden langer lijken.

Door de ruime keuze in badkamermeubelen is er voor elke situatie een passende oplossing. Er zijn vele kleur- en frontcombinaties mogelijk, voor elk budget hebben wij een ruime keuze, bijpassend sanitair, kranen en douches.


Hans Grohe

De internationale onderneming staat met haar merken Hansgrohe, Axor, Pharo en Pontos wereldwijd voor hoogwaardige en design-georiënteerde producten, voor toekomstgerichte badkamerconcepten en milieuvriendelijke sanitairtechnologieën.

bezoek site

dornbracht

Helder, zuiver, stromend water. Het uitgangspunt van onze onderneming. En het oriëntatiepunt van ons productdesign. Alle armaturen en accessoires die de naam Dornbracht dragen, zijn helder en eenduidig in hun functionele oriëntatie. Ze bezitten pure kwaliteit qua ...

bezoek site

Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek