Toilet

Toilet

Dit toilet en fonteintje op de foto is in de uitverkoop!! Zie kopje aanbiedingen.

 

Uw toilet, het visitekaartje van uw woning is aan vervanging toe. U wilt graag een praktisch wandtoilet, vrij van de vloer. Handig met schoonmaken en op de door u gewenste (senioren)hoogte te plaatsen. Maar vraagt u zich af of dat bij u thuis wel mogelijk is, of bent u bang dat er te weinig ruimte is ? U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Bij ons bent u aan het juiste adres.  

Allereerst komen wij thuis de situatie bekijken en nemen de juiste maten van uw toiletruimte op, we bekijken samen met u  de mogelijkheden.

In onze toonzaal  bespreken wij met u de eerste offerte en kiest u het gewenste ontwerp en materialen uit. Aan de hand van tal van voorbeelden kunnen wij samen de gewenste keuze bepalen. De offerte wordt compleet op maat gemaakt.

In uw offerte vindt u een opsomming van de benodigde werkzaamheden en materialen zodat u precies weet wat er nodig is om een mooie toiletruimte voor u te maken. Na uw akkoord bestellen wij de materialen en zodra alles compleet binnen is starten wij u met de uitvoering.

Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakkundig personeel. Het grote voordeel voor u is dat alle werkzaamheden op efficiënte wijze worden uitgevoerd, de planning van de uitvoering ligt bij ons en wij zorgen ervoor dat de juiste personen op de juiste dagen bij u aan het werk zijn, waardoor u snel en met weinig rommel  in huis van uw nieuwe toiletruimte kunt genieten. Het is een visitekaartje waar u weer trots op kunt zijn.


villeroy-boch

bezoek site

Pressalit

Pressalit produceert toiletzittingen in ruim 100 verschillende modellen en ca. 75 kleurvarianten, voornamelijk uit Duroplast. De Duroplast zittingen worden van A tot Z in eigen fabriek in Ry (Isagervej 30) gefabriceerd.

bezoek site

Duravit

uravit is een toonaangevende fabrikant van sanitair keramiek, badkamermeubels, accessoires, baden en wellnessprodcuten.

bezoek site

Geesa

Wij houden van design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Het is ons vak om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toilet. Geesa doet dit al ruim 125 jaar. Het is onze hoofdactiviteit, het is onze passie.

bezoek site

handed by

HANDED BY the original design from Holland (sinds 1996) is een Nederlands bedrijf dat originele lifestyle producten en woonaccessoires ontwerpt, produceert en verkoopt. Bedoeld voor vrolijke mensen!

bezoek site

Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek