Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij de aanvang van elk project is het van belang dat we uitgaan  van de juiste maten, de situatie goed in kaart brengen door bij u thuis op te meten, of indien het een nieuwbouwwoning betreft uit te gaan van de bouwtekening.

Vervolgens gaan we met uw wensen een ontwerp maken, en brengen we een eerste offerte uit waarin u kunt zien welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en wat voor prijskaartje daar aan hangt. De eerste offerte maken wij gebruik van  stelposten (gemiddelde prijs) voor bepaalde materialen, denk bijvoorbeeld aan tegels, waardoor u een goed beeld krijgt.

Op deze eerste offerte kunt u vervolgens uw vragen en wensen noteren en bij een vervolg bezoek in onze toonzaal gaan wij deze vervolgens samen verder invullen met de door u uitgekozen materialen en kunnen we u aan de hand van onze toonzaal opstelling vertellen hoe wij uw project uitvoeren.

De volgende stap is het bestellen van de materialen en zodra alles compleet binnen is starten wij u met de uitvoering. Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakkundig personeel. Het grote voordeel voor u is dat alle werkzaamheden op efficiënte wijze worden uitgevoerd, de planning van de uitvoering bij ons ligt en wij ervoor zorgen dat de juiste personen op de juiste dagen bij u aan het werk zijn, waardoor u snel en met weinig rommel  in huis van uw nieuwe badkamer, toilet of woonkamervloer kunt genieten.

Ook kleine bouwkundige aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het vergroten van de badkamer e.d.,  inclusief eventuele aanvraag van vergunning kunnen wij voor u verzorgen.

Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek