Sanitair

Sanitair

Sanitair is een veel omvattende begrip. Onder sanitair verstaan we alles wat in de badkamer en het toilet voorkomt en dat met water te maken heeft. Tegenwoordig worden er ook sanitair series op de markt gebracht. Daarbij zijn de diverse sanitaire onderdelen zoals wandcloset, wastafels, meubels en kranen qua modellering op elkaar afgestemd. De keuzemoglijkheden zijn de laatste jaren flink uitgebreid. Kiest u voor strak, landelijk of nostalgisch.

Nieuw op de consumenten markt is de douche-wc. In 2012 zult u vaak reclame zien van de Aquaclean van Geberit. Welbekende van de inbouwreservoirs.

 "De hele dag een fris gevoel" is de slogan.

In vele culturen is het de gewoonte om je -na gedane zaken- op het toilet te reinigen met water. Dat wordt als hygi├źnischer en comfortabeler ervaren. Bij ons in de showroom kunt u 3 typen douche wc's bekijken.

Wij vertellen u daar graag meer over. 

Op onderstaande link kunt bij Duravit de vele mogeijkheden nader bekijken.


Sphinx

Sphinx biedt een uitgebreide keuze aan badkamerseries. Complete concepten waarin alle elementen op elkaar zijn afgestemd.

bezoek site

Duravit

Duravit is een toonaangevende fabrikant van sanitair keramiek, badkamermeubels, accessoires, baden en wellnessprodcuten.

bezoek site

Laufen

BEDRIJFSPORTRET Droombadkamers: Badkamers van LAUFEN worden internationaal hoog gewaardeerd. Het Zwitserse bedrijf is synoniem met design, kwaliteit en functionaliteit en maakt deel uit van de ROCA-groep van sterke merken

bezoek site

keramag

With its choice of product materials, Keramag lays the foundation stone for true brand quality. Long-lasting, high-quality, completely hygienic and easy cleaning are product characteristics which give customers a sense of security right from the start, not to mention for the long term.

bezoek site

Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek