Radiatoren

Antieke radiatoren

Warmte is een belangrijke sfeermaker in uw huis. Warmte zorgt immers voor behaagelijkheid. Logisch dat u de bron van deze comfortabele warmte ook belangrijk vindt. Bij ons kunt u terecht voor diverse bronnen van warmte, voor uw huiskamer, badkamer en vloerverwarming.

Wij voeren diverse merken die garant staan voor kwaliteit, design en functionaliteit in een producktenpakket waar altijd voor u een gedegen oplossing bij zit. Het assortiment bestaat uit badkamerradiatoren, designradiatoren, paneel radiatoren, plintradiatoren, ledenradiatoren en plintheaters. Badkamerradiatoren zijn er in strakke vormgeving, maar ook in diverse nostalgische uitvoeringen. Naast de traditionele CV aansluitingen zijn sommige modellen tevens leverbaar in elektrische uitvoering. Dit maakt het mogelijk een moderne badkamerradiator aan te sluiten in oudere panden waar geen CV installatie aanwezig is.


Antieke radiatoren

Allerlei zeer speciale modellen met o.a. bloemen hebben wij in onze collectie. De oude / antieke radiatoren zijn zeer waardevast en uniek. Oude gietijzeren verwarmingen / radiatoren, een aanwinst voor uw interieur.

bezoek site

Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek