Douchecabines

Douchecabines

Douchen in een nieuwe dimensie:

Douchen is voor veel mensen een heerlijk moment van ontspanning. Er zijn diverse mogelijkheden om een prettige douchegelegenheid te creeeren. Tegenwoordig worden er veel douchecabines of inloopdouches rechtstreeks op de vloertegels geplaatst. De gesloten cabine is warmer en comfortabeler en de inloopdouche bied meer openheid en vaak meer ruimtewerking.

Om de afwatering goed te laten verlopen kan de vloer op afschot beter naar een drain als naar een put worden gemaakt. Dit maakt het gebruik van de op dit moment populaire grootformaat tegels in het natte deel van de badkamer goed mogelijk. Door de vloer in de doucheruimte bijvoorbeeld een tegeldikte te verlagen ontstaat er een soort ondiepe douchebak en blijft de rest van de badkamer heerlijk droog.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een douchebak waarop de douchecabine dan wordt geplaatst. De huidige douchebakken zijn strakker en ondieper dan de klassieke modellen. De douchebakken zijn in veel versvchillende afmetingen en modellen verkrijgbaar. Het plaatsen vereist vakmanschap om latere problemen te voorkomen. De hoogte van douchecabines, glaswanden en deuren kunnen varieren van 185 tot 200 cm.

Ook is maatwerk voor verschillende situaties zoals onder een schuin dak of afwijkende hoogtematen is mogelijk. Wij kunnen U kunt vakkundig adviseren bij het bedenken en het realiseren van een moderne doucheruimte.

Bent U toe aan een vernieuwde doucheruimte of wilt u het bad vervangen voor zo,n heerlijke douche? Wij komen bij u thuis de situatie opnemen en u ontvangt van ons vrijblijvend een prijsopgave.

Om een prettige douchegelegenheid te creeren zijn er diverse mogelijkheden:

  • schuifdeuren met of zonder zijwand
  • schuifdeur in nis
  • 4-delige kwart ronde cabine
  • 4-delige hoekinstap
  • inloop cabines
  • hoekopstelling
  • vijfhoek in 4 delen

Kijk voor meer mogelijkheden op onderstaande sites:


RIHO

RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure.

bezoek site

Duscholux

Collection 2 Life met plafondsteun. Een optimale combinatie met de ultra vlakke douchevloeren Free Base. De Collection 2 Life is ook leverbaar met een traverse of een stabilisator i.p.v. de plafondsteun.

bezoek site

sealskin

Service staat bij Sealskin hoog in het vaandel. Daarom streven wij ernaar dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw Sealskin sanitair product.

bezoek site

HSK

HSK - Uw specialist "rondom de douche" - biedt hoogwaardige producten voor de tijdloos moderne badkamer en individuele oplossingen voor meer comfort en veiligheid bij het douchen.

bezoek site

Contact

De Graaf Tegels & Sanitair
tel 0251 652 323
Dorpsstraat 36
fax 0251 671 208
1901 EL Castricum
info@degraaftegelsensanitair.nl
route >
openingstijden >


Aanvraag advies gesprek